Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Šta danas radi Boba iz “Žikine dinastije”?

05/06/2015

Ljubi ga majka, kako ga je u kultnoj komediji zvala Dara Čalenić, sad ljulja tromjesečnog unuka i sretan je što nije glumac.

Svi ga pamte kao Bobu iz popularnih filmova „Lude godine“, „Kakav deda takav unuk“, „Idi mi dođi mi“, iz davnih osamdesetih. Ipak, Vladimir Petrović danas se bavi drugačijim poslom.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Sretno sam oženjen, imam dvoje djece, sina Igora i kćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, i pre tri mjeseca sam postao djed. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere i upravo uživam s njim – rekao je za Blic i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

boba

– Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaja žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lepe trenutke zajedno – kaže Petrović.

Glumac je ranije izjavioda se ne kaje što nije ostao u svijetu glume i da je sretan izborom koji je napravio.

– Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svijetu – rekao je Boba iz „Žikine dinastije“.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.