Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Suzana Mančić otkrila na kakvim je sve mjestima vodila ljubav

10/06/2015

TV voditeljica Suzana Mančić u beogradskom “Informeru” progovorila je o vođenju ljubavi na neobičnim mjestima. Priznala je tako da je vodila ljubav na sijenu, u moru, na haubi automobila, na polju, ali najljepše uspomene joj budi seks na stepenicama.

“Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima preporučujem da to probaju, jer je jako uzbudljivo i strastveno. Bilo je toliko lijepo da mi ništa nije smetalo niti me žuljalo”, priznala je bivša loto djevojka.

Bez obzira na sva navedena neobična mjesta, Suzana i dalje tvrdi da je spolni odnos u krevetu ipak najbolji. No, dodaje i da se razočarala seksom u vodi.

“Potpuno je bezveze. Uopće nije onako kako sam očekivala. Ništa nije kao u filmovima”, poručila voditeljica koja ističe kako je najbolji seks imala u petom desetljeću života, te smatra da su tada žene seksualno najmoćnije jer su završile onaj “obvezni” dio koji čine djeca i karijera, a svjesne su da im mladost izmiče.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.