Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Ti mene nosiš” i Cockta party za zvijezde Sarajevo Film Festivala

ti mene nosiš1

Ivona Juka je svojom hrabrošću u filmu “Ti mene nosiš” zadala ozbiljan zadatak svim rediteljima u usponu i podigla ljestvicu kvaliteta hrvatske kinematografije. Prodrmala je okvire zabranjenog i, oslobađanjem od konvencionalnog, promovisala novi hrvatski film, što su opazili filmski kritičari, ali i kreativne kompanije.

Naime, podršku za hrabrost i inovativnost ovaj film dobio je i od Atlantic Grupe, koja je sa svojim kreativnim brandovima jedan od sponzora filma kao i predstojećeg Sarajevo Film Festivala (14. – 22. avgusta).

ti mene nosiš

Glumačku postavu filma “Ti mene nosiš” čine regionalne zvijezde Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Lana Barić, Nataša Dorčić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić…

Kreativnost se ne može razvijati bez trenutaka istinskog opuštanja, te je u tom duhu Cockta, jedan od brandova Atlantic Grupe, pripremila poseban party za ekipu “Ti mene nosiš” i njihove zvanice. Zabavu za zvijezde festivala upotpunit će muzički ugođaj DJ Ismixa i DJ Struje, ali i Cockta black tonik kokteli.

Mašta rađa nove boje i ideje, a bijeg iz očekivanog daje nam hrabrost da se suočimo i s vlastitim mračnim mislima! Pogledajte film koji pledira da prodrma komoditet vaših, možda uljuljkanih, pogleda na svijet!