Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Tina Katanić nakon seks skandala odmah dobila posao

28/06/2015

Tina Katanić zvijezda je spota grupe Pirati za pjesmu “Opasne vibracije”. “Kapetanica” Tina dečke iz benda vodi na svoju jahtu, na kojoj potom počinje pravi ljetni tulum, na kojem su i druge ljepotice.

“Bilo je super na snimanju. Tina je prihvatila doći snimati s nama iako se tada dogodilo ono sve. Prvo je snimala naš spot, a onda se pojavila u Sloveniji. Odradila je snimanje bez ikakvih problema”, ispričao je za Index pjevač grupe Siniša Biško.

[pull_quote_right]Ove sedmice Tina se, nakon seks skandala, prvi put pojavila u javnosti u Sloveniji[/pull_quote_right]

Otkrio je da su se s Tinom oko spota počeli dogovarati nakon seks skandala, a jedan od razloga zbog kojih je pristala jest to što im ovo nije prva saradnja.

“Ona je bila u našem prvom spotu, tako da smo se već znali”, rekao je.

Spot je sniman u Baškoj na Krku, a Pirati će s ovom pjesmom nastupiti na “Sunčanim skalama” u Herceg Novom, na kojima su lani osvojili četvrto mjesto.

Ove sedmice Tina se, nakon seks skandala, prvi put pojavila u javnosti u Sloveniji, gdje je odradila reviju donjeg rublja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.