Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Tinina noćna mora još nije okončana, procurio je i drugi dio snimke seksa

02/06/2015

Noćna mora Tine Katanić nije gotova, štoviše, dobila je svoj nastavak. Poznata hrvatska manekenka je u teškom psihičkom stanju napustila Hrvatsku nakon seks skandala koji je procurio u javnost, a slučaj je prepustila advokatima koji su došli do potpuno novih saznanja.

– Danas se dogodilo to da je još jedan filmić došao do nekih segmenata javnosti i ja se nadam da se neće prositi poput prvog. To ćemo pokušati spriječiti s obzirom da je novo. Istražujemo podatke za to, ne bi davala detaljnije informacije o tome’, rekla je jučer  advokatica Tine Katanić Tanja Vranjican Đerek, prenosi Dnevnik.hr.

[quote_box_left] Video se pojavio i to nigdje drugo do na You Tubeu gdje je korisnik pod imenom LFS997 postavio link za download snimka[/quote_box_left]

Međutim, nade Tinine advokatice nisu uslišene. Video se pojavio i to nigdje drugo do na You Tubeu gdje je korisnik pod imenom LFS997 postavio link za download snimka.

Kako tvrdi advokatica Vranjican Đerek, jedan od trojice mladića sa snimke već bio upetljan u slične radnje.

– Nemamo službenih saznanja, navodno je to već radio samo što se radilo o nekim mladim djevojkama koje su bile iz imućnije porodice pa je na taj način iskamčio novce, ali nikad se nije radilo o nekoj javnoj osobi pa je to medijski zanimljivo i koristi medije kojim to nudi na prodaju, objašnjava advokatica.

Tina je napustila zemlju i potpuno je shrvana razvojem situacije.

– Ona je u lošem psihičkom stanju, izbezumljena je jer ne zna što joj se sprema u budućnosti, što su spremni napraviti ti momci na njezinu štetu. U svakom slučaju se ne osjeća dobro, dodaje Vranjican Đerek.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.