Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Umirala od straha: Uvjerili Paris Hilton da je čeka strašna smrt (VIDEO)

28/06/2015

Na televiziji se može vidjeti svašta, ali podvala koju je jedna egipatska televizijska postaja izvela spada među najokrutnije. Oni su naime bogatu nasljednicu Paris Hilton uvjerili da umire.

Egipatski glumac Ramez Galal specijalizirao se u izradi ovakvih videa koji se u toj zemlji emitiraju tokom ramazana.

parishilton_yt_28062015

U posljednjem izdanju nazvanom “Ramez ima kontrolu” čini se da je uspio uvjeriti Paris da avion kojim se voze nekontrolisano pada prema zemlji te da će svakog trena poginuti.

Video je snimljen kad je Paris, koja je boravila u Dubaiju, došla na otvorenje jednog hotela. Dok je pozirala na crvenom tepihu, prišao joj je 34-godišnjak i nagovorio je da s drugim gostima sjedne u avion i krene u obilazak grada iz zraka. Posjeli su je u manji avion pored Galala, koji je na sebi nosio mikrofon i sunčane naočale.

Nakon polijetanja bogata nasljednica i DJ-ica počela je popravljati šminku i pudrati nos, a odjednom se začuo alarm. “Šta se događa? Je li ovo normalno?”, upitala je Paris.

Za to vrijeme pilot pokušava upravljati avionom koji pada prema zemlji, a svi u avionu, uključujući Paris, nekontrolisano vrište. Kao da to nije dovoljno loše, nakon toga netko otvara vrata aviona i počinje vući ljude i izbacivati ih s padobranima iz aviona.

“Ne želim skakati”, vikala je uspaničena Paris.

Ubrzo se avion vraća na pistu i bez problema slijeće. Nakon toga je egipatski glumac otkrio o čemu je riječ, a njoj je trebalo neko vrijeme da shvati što joj priča. “Ubit ću te”, rekla mu je kad je shvatila.

Još uvijek u suzama otkrila je da leti avionima gotovo svakog dana, a najveći strah cijelog života joj je da će poginuti u avionskoj nesreći.

“Ovo je definitivno nešto najluđe što sam doživjela”, rekla je na kraju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.