Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Umrla Bobbi Kristina Brown, kćerka Whitney Houston

27/07/2015

Bobbi Kristina Brown, kći Whitney Houston, preminula je u 23. godini, a informaciju je novinarima potvrdila predstavnica porodice Kristen Foster.

Izjavila je da je Bobbi preminula u nedjelju, okružena članovima porodice te da je “napokon smirena i u rukama Boga”.

Podsjetimo, Bobbi je 21. januara pronađena onesviještena u kadi, a liječnici su je stavili u medicinski induciranu komu iz koje nije izašla. Nesreća je najvjerovatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenosi Entertainment Tonight, emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz show businessa.

Prije mjesec dana, nakon što joj se stanje pogoršalo, prebačena je u hospicij u Duluthu u Georgiji.

Bobbi Kristina Brown Dies at 22, File Photos

Bobbi je bila jedina kći R&B pjevača Bobbyja Browna i pop dive Whitney Houston koja je 2012. pronađena mrtva u kadi jednog hotela u Los Angelesu.

Smrt njezine majke također je povezivana sa zloupotrebom kokaina. Bobbi Kristina Brown je naslijedila majčin imetak.

Počela je nastupati zajedno s majkom već kao šestogodišnjakinja, pjevajući u duetu “My Love is Your Love”. G. 2003. snimile su još jedan duet, “Little Drummer Boy” za božićni album.

Houston i Bobby Brown su se borili s ovisnošću o drogama i razveli su se kada im je kći imala 14 godina.

Bobbi Kristina Brown je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnja.

Prema pisanju TMZ-ja, smrt Bobbi Brown policija će tretirati kao ubistvo, a prvi osumnjičenik je njezin dečko, Nick Gordon. Porodeica je čak zabranila Gordonu da je posjećuje u bolnicu, a mediji pišu da je bio “izvan kontrole od tuge” nakon što je doznao za njenu smrt.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.