Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Unuku Morgana Freemana nasred ulice iskasapio dečko (FOTO)

1388477645996514661

Unuku velikog glumca Morgana Freemana ubio je njezin dečko u jutarnjim satima nedjelje na pločniku na njujorškom Manhattanu, piše Daily Mail. E'Denu Hines (33) izbo je nekoliko puta ispred stana u kojem su skupa živjeli.

Dok ju je napadao Lamar Davenport (33) je vikao: “Rodio se Isus Krist”, a očevici kažu da, nakon što je E'Dena izdahnula, stajao nad njezinim tijelom i urlikao: “Vragovi, izađite!”.

On je dosad javnosti bio poznat kao glumac u usponu, a policiji po uzimanju kojekakvih droga. Nedugo nakon ubistva je uhapšen i odveden na psihijatrijsko vještačenje.

Par je prije tragedije bio na večeri s prijateljima, a Ray Rosario, koji je bio s njima, medijima je ispričao da su djelovali vrlo sretno.

slika_899796S0

Fotografija sa Rayem Rosariom

E'Dena je unuka prve supruge slavnog oskarovca, ali joj je on bio kao pravi djed cijelog života.

Na svom Facebooku svima je zahvalio na podršci nakon “strašne i bezumne tragedije” koja je pogodila njegovu porodicu.

‘Svijet nikad neće upoznati njezin veliki talent i koliko je mogla dati. Njezini prijatelji i obitelj bili su sretni što su je mogli upoznati kao osobu i što je bila prisutna u njihovimživotima. Njezina zvijezda nastavit će sijati u našim srcima, mislima i molitvama. Neka počiva u miru’, saopštio je Freeman.

E'Dena Hines lani je s Freemanom glumila u filmu “5 Flights Up”. Imala je sporednu ulogu recepcionarke.