SHOWbuzz

Zna da ima neinteligentnu curu i uživa u tome

10/07/2015

Lauren Macklin iz Hereforda sigurno je požalila trenutak kad je upitala svog zaručnika Davea Mappa bi li više volio nekog pametnijeg ili nekog poput nje.

Kako bi se uvjerio gdje se tačno na skali inteligencije ona nalazi, zaručnik joj je postavio jednostavno pitanje: “Koliko bi ti trebalo da pređeš 80 milja, ako putuješ 80 milja na sat”.

Uvjeren da će njegova 25-godišnja zaručnica imati “sjajan” odgovor na ovu zagonetku, Dave je izvukao svoj mobitel i počeo snimati njeno mozganje. Dok je kamera snimala, Lauren se mučila punih sedam minuta.

Lauren Macklin1

 

Dave joj je u nekoliko navrata pokušao pojasniti pitanje, no ona se i dalje mučila s računanjem. Nakon što je njen zaručnik objavio video na YouTubeu, on je pogledan više od četiri miliona puta.

Nakon što je prvo zaručnika pitala “Zašto bi to ona trebala znati”, Lauren je počela sa “genijalnim” potpitanjima poput: “Koliko treba da se pređe minutu”.

Dok joj pogled lutao po sobi dok pokušava izračunati odgovor, uspjela je izračunati da će joj trebati – osam minuta. Do tog odgovora je došla tako što je podijelila osam na deset! Logično, zar ne?

Uzalud je David pokušavao da joj pomogne. Na kraju je odustala od svega, tvrdeći da joj razmišljanje uništava stanice u mozgu i još jednom zaključila da je dovoljno osam minuta. Kad joj je Dave još jednom postavio isto pitanje, njen odgovor se mijenja na 80 minuta. Srećom, njen je zaručnik shvatio je da do odgovora neće doći tako lako, pa je prekinuo njene muke.

[pull_quote_right]Znao sam da neće znati odgovor, no nakon što me pitala ono koga bih više volio, znao sam da je idealno vrijeme da se malo nasmijem[/pull_quote_right]

Nasreću, Lauren ne vozi, a vjeruje kako će joj trebati pet godina da uspije proći teorijski test u autoškoli, jer ga smatra “zeznutim”.

“Ja sam takva i Dave me voli, a to je najvažnije. Kaže da je uzbudljivo biti sa mnom jer nikad ne zna šta ću sljedeće reći. Ne mislim da bi ono što kažem moglo biti smiješno”, kaže ova manikirka.

Tvrdi da ju je pitanje zbunilo baš zato što ne vozi.

“Pokušala sam odgonetnuti koliko brzo bi Dave mogao stići na mjesto udaljeno 80 milja. Izračunala sam osam minuta, što je zvučalo dobro, no shvatila sam da je malo prebrzo. Mislila sam da je u pitanju neki trik, iskreno”, pojasnila je svoje muke.

“Znao sam da neće znati odgovor, no nakon što me pitala ono koga bih više volio, znao sam da je idealno vrijeme da se malo nasmijem. Bila je potpuno zbunjena, čak i kad sam joj sve objasnio. Doduše, ona je uvijek takva, stvari koje su prosječnoj osobi jasne, njoj su teške”, tvrdi njen zaručnik.

Lauren je nedavno šokiralo to što Wayne Rooney smije igrati i za Manchester United i englesku reprezentaciju.

Lauren Macklin

Sretna porodica: Lauren i David s djecom

Par se upoznao prije pet godina. Lauren je ugledala Davea tokom izlaska i svidio joj se, a kad ga sljedeće sedmice nije vidjela vani pitala je njegovog prijatelja kako se zove. Potom mu se javila na Facebooku i pitala ga može li doći kod njega. Otada su zajedno, a sad imaju i dvogodišnjeg sina Georgea. Dave je prihvatio i njenu kćer Ellu-Rose iz prijašnje veze.

“Kad god se želim oraspoložiti, jednostavno je pitam neko pitanje i čekam na odgovor. Nikad ne možete znati šta će reći”, rekao je Dave.

Komentari

1 Comment

  1. Iskoni

    10/07/2015 at 16:05

    Hajd bar je lijepa.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.