Sin Slobodana Miloševića vlasnik elitnih klubova u Moskvi

10617014_1511200502455310_998807699_n

U moru luksuznih noćnih klubova u Moskvi, posebno se ističu dva mjesta – i oba drži Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića.

Kako mediji prenose ovih dana, Miloševićev sin dobro živi i još bolje zarađuje od noćnih klubova koje drži po Moskvi. Riječ je o jednom od najpopularnijih klubova među mladima, “Garaža”, u kojeme se sluša elektronska muzka i dolazi samo elitna ekipa, i restoranu “Sixty” koji ima pogled dostojan samog New Yorka.

Klub “Garaža” okuplja svake večeri ekipu sličnu onoj koju možete vidjeti i u ovdašnjim klubovima, s tim što je sve podignuto na viši nivo. Česti su, također, i nastupi poznatih DJ-eva.

Za razliku od prvog kluba, “Sixty” je elitni restoran koji se nalazi na 60. spratu Kule Federacije, pa je pogled sam po sebi dovoljan da vas očara.

U odnosu na ekipu koja se ovde skuplja, klijentela iz “Garaže” prema ovoj nije ni do koljena. Naime, budući da se restoran nalazi u sklopu poslovnog kompleksa, ovdje ćete često  moći da neletite na nekog bogataša.

A uveče se restoran pod oblacima pretvara u pravi klub, u kojem se često održavaju luksuzne proslave i zabave, ali samo za one najmoćnije i najbogatije.