Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šišanje i brijanje za 120 KM: Dobio je kompletnu uslugu, cijena je niska

sisanja – brijanje – jadran

Muško šišanje, pranje kose i brijanje – 450 kuna (120 KM). Iznos je to koji je nemalo iznenadio turistu iz Norveške, a naplaćena mu je usluga u komiškom Zanatskom “Zoky”, frizerskom salonu vlasnika Zorana Repanića, piše Slobodna Dalmacija.

– Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom – doznaje Slobodna od Norvežanina, kojem će, eto, na Jadranu, pogotovo posjet frizerskom salonu u Komiži, itekako ostati u sjećanju.

racun sisanjeA što se nudi za tu poveću cijenu, za punih 60 – jer cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna, a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna – Slobodna je pitala i samog vlasnika Repanića.

– To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance – pojasnio je brojke na Zoran Repanić, piše Slobodna Dalmacija.

Vlasnik salona zatim pojašnjava:

– Kod mene osim šišanja imate masažu vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna.

On kaže kako je na Visu inače sve skuplje u usporedbi sa Splitom, pa bi čak i ove cijene po njemu trebale biti i – više.

Na naš upit kako to da je račun izdan u 23.18 u srijedu, a radno vrijeme salona je do 22 sata, odgovorio je:

– Ljeti radimo do jedan sat iza ponoći, ipak smo mi turističko mjesto. Radimo i nedjeljom. I mušterija imamo…