Skriven od očiju javnosti: Upoznajte oca Leonarda Dicaprija

gedicaprio

Veliki zavodnik Leonardo DiCaprio bio je u vezi ili je na neki način povezivan s čitavim nizom imena slavnih supermodela, manekenki, glumica i ostalih – od Naomi Campbell i Helene Christensen, preko Eve Herzigove i Kate Moss, do Gisele Bundchen, Bar Rafaeli i Toni Garrn.

[yuzo_related]

Međutim, samo ga dvije žene bez iznimke prate na svim velikim događanjima, kao što je dodjela Oscara, a to su njegova majka Irmelin Indebbirken i pomajka Peggy DiCaprio.

Rijetko se u medijima ističe, ali uz njega je na takvim događajima i u svim velikim životnim trenucima i njegov otac George.

Irmelin i George upoznali su se na fakultetu u New Yorku, oženili i preselili u Los Angeles, a Leonardo se rodio 1974. godine.

Ime je dobio po Leonardu da Vinciju – Irmelin je bila trudna kad su bili na putu u Italiji i baš je gledala da Vincijevu sliku kad je prvi put osjetila dijete da se pomaknulo.

Celebs-Parents-EMGN19

Međutim, njihov brak nije dugo trajao, razveli su se kad je Leo imao godinu dana. Uprkos tome, nastavili su živjeti zajedno, čak i putovati Amerikom s prijateljima hipijima.

Iremlin i George danas su u stabilnim vezama, a otac se 1995. ponovno oženio za Peggy Farrar s kojom glumac ima odličan odnos.

George je u to vrijeme radio kao ilustrator, crtač i prodavač underground stripova. Oba roditelja su ga u potpunosti odmalena podržavala u svim njegovim interesima, širili su mu vidike, vodili ga posvuda i upisivali u najbolje škole koje su mogli priuštiti (a nisu si mogli priuštiti puno).dicaprio

Kad se Leo probio u glumačkom svijetu, oba roditelja su ‘radila’ za njega, a George je prolazio kroz scenarije i birao one za koje je smatrao da bi se svidjeli njegovom sinu.

“Otac mi je uvijek govorio: Sine, radi što god želiš, nije mi važno jesi li uspješan ili nisi, ali želim da imaš zanimljiv život. Budi sretan dovoljno da ujutro imaš volje navući pantalone”, rekao je Leo nedavno za Parade , a u govoru na dodjeli nagrada SAG rekao je: “Irmelin, George, ne bih primio ovu nagradu i ne bih bio glumac kakav jesam ili imao mogućnosti baviti se humanitarnom radom u sklopu ovog posla, a i ne bih bio osoba kakva jesam bez vas oboje. Hvala vam!”