Slavna manekenka laktom opalila divljaka koji ju je napao

468988

Jedna od najtraženijih manekenki u svijetu trenutno, Gigi Hadid, imala je bliski susret s poznatim Ukrajincem Vitalijem Sediukom čija je misija približiti se slavnima i iznenaditi ih nečime što mu prvo padne na pamet.

21-godišnja Gigi je sa sestrom Bellom izlazila uz pratnju osiguranja s revije Max Mare na Sedmici mode u Milanu.

Osim obožavatelja koji su htjeli slikati lijepe manekenke, ondje se našao i Vitalij koji se uspio približiti Gigi tako da ju je zgrabio odostraga za struk i podignuo, piše Daily Mail.

Ali, snimak je postao viralan pojanviše zbog Gigine reakcije. Osim što se izbezumila i počela trgati iz klinča, automatski ga je udarila laktom u lice i tako se oslobodila.
Bella je sa strane vikala da je ostavi na miru.

Gigi između ostalog formu održava boksom pa ne čudi da je bila spremna na ovakav iznenadni događaj, a na Twitteru je nakon incidenta napisala da se zahvalila treneru boksa.

Naravno, bilo je i onih koji su smatrali da je njezina reakcija bila suviše burna, no na to je odgovorila: “Ja sam ljudsko biće i imam se svako pravo braniti. Zašto taj idiot misli da ima pravo dirati potpune strance?”

Vitalij Sediuk je poznat po ispadima na crvenim tepisima i upadicama na modne piste.
Prije četiri godine je na premijeri filma uspio poljubiti Willa Smitha koji ga je automatski ošamario i pitao koji je njegov problem.

Prije dvije godine se zaletio u Brada Pitta na premijeri Angelininog filma “Gospodarica zla” i pritom mu razbio naočale što je dovelo do zahtjeva tužiteljstva da se Sediuku u potpunosti zabrani pristup javnim događajima koji uključuju slavne osobe.

Umjesto toga, Vitalij je dobio novčanu kaznu i obavezno savjetovanje s psihologom kroz godinu dana.