Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Snima se film o Arkanu u kojem će glumiti De Niro i Eva Mendes

arkan

Hollywood je odlučio da snimi film o kriminalcu i komandantu Srpske dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu.

Ostvarenje se snima po knjizi “Arkan” Vladimira Đorđevića u saradnji sa produkcijskom kućom “Cinema Cafe”, piše srbijanski mediji.

Riječ je o akciji koja prati stvarni život mafije i njihovih kriminalnih aktivnosti, kao što su svojevremeno uradili “Scarface” i “Kum”

Iako je film inspirisan Arkanovim likom i djelom, neće ga vjerodostojno prikazivati. Riječ je o akciji koja prati stvarni život mafije i njihovih kriminalnih aktivnosti, kao što su svojevremeno uradili “Scarface” i “Kum”.

“U našoj priči osvrnut ćemo se na odnos glavnoj junaka sa tadašnjim predsjednikom države Slobodanom Miloševićem i suprugom koja je pjevačica. De Niro je veoma zainteresovan za ovaj projekat, želi da igra Slobodana Miloševića a Arkanovu suprugu Svetlanu Ražnatović treba da igra Eva Mendes”, kaže Đorđević.

Snimanje počinje 2016. godine i snimat će se u Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori, koje je zamjena za Grčku.

Đorđević kaže da su napravili kastig u Americi, na kojoj je bilo preko 1.000 glumaca, a čak njih 400 se prjavilo za glavnu ulogu.

[yuzo_related]

Budžet je 7.5 miliona dolara, a producenti se nadaju velikom uspjehu filma u istočnoj Evropi i ruskom tržištu.

Ko će igrati Arkana nije odlučeno, ali su za tu ulogu zainteresovani mnogu slavni glumci poput Branislava Lečića, Sergeja Trifunovića i Petra Strugara.

“Danas će se u Kulturnom centru Rakovica održati posljednji kastig za ovaj film. Ljudi iz tima koji su zaduženi za organizaciju kastinga kažu da su za ovu ulogu zainteresovani mnogi proslavljeni glumci, ali da će se poslije svih kastinga odlučiti da li će Arkana igrati srbijanski glumac ili iz Amerike”, otkriva autor knjige “Tigrov skok”.