Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Advokat hipnotisao klijentice da bi ih natjerao na seks

advokat fine

Michael Fine, 59-godišnji američki advokat u brakorazvodnim parnicama, hipnotisao je svoje klijentice kako bi ih privolio na seks.

Fine je svoju taktiku hipnotisanja klijenticama predstavljao kao “idealan način za opuštanje pred stresna suđenja sa nekadašnjim supružnicima”.

Jedna od žena je nakon seanse primijetila da joj je odjeća neuredna, pa je prijavila slučaj policiji, koja je ubrzo postavila skrivenu kameru u Fineovoj kancelariji.

– Tražićeš od mene da te dodirujem na način koji će te zadovoljiti. Kada kažem “spavaj”, tonućeš sve dublje u san, deset puta dublje – govorio je Fine klijentici, što se jasno čuje na snimku.

Žrtvama zloupotrebe govorio je da samo želi da ih “opusti”, kao i da će im njegov “tretman” veoma prijati, piše list “New York Post”.

– Svaki put kada te dotaknem, osjećaj će biti nevjerovatan. Svaki put kada izgovorim riječ “zadovoljstvo”, nećeš moći da se obuzdaš. Tvoje cijelo tijelo je posuda zadovoljstva – samo je jedna od pregršt rečenica koje je pohotni advokat izgovarao.

Nakon što je uhvaćen na djelu, Fine je priznao da je hiptnotisao šest žena. Suđenje je trajalo kratko, a seksualnom predatoru određena je zatvorska kazna u trajanju od 12 godina.

https://www.youtube.com/watch?v=sAW2dqxVsJI