Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ajkula iskočila iz akvarijuma i napala dijete (VIDEO)

ajkula

Užasan incident se dogodio u Kini, a djevojčica je nakon napada ajkule hitno prebačena u bolnicu.

Šestogodišnja djevojčica Xiao Lee je zajedno sa bakom posjetila jedan kineski tržni centar i, kao svako dijete, zaustavila se pored otvorenog akvarijuma kako bi posmatrala podvodni svet.

Ona se nalazila pored same ivice akvarijuma, a kako je ajkula brzo doplivala do površine vode ona ju je odmah ugrizla za ruku.

Dok je baka povrijeđene djevojčice, koja je prisustvovala ovom događaju, kazala da je ajkula iskočila iz vode prije nego što je napala Ksiao, vlasnici tržnog centra tvrde drugačije – da je devojčica stavila ruku u vodu.

Šestogodišnja devojčica Xiao Lee je zajedno sa bakom posetila jedan kineski tržni centar i, kao svako dijete, zaustavila se pored otvorenog akvarijuma kako bi posmatrala podvodni svijet.

Ona se nalazila pored same ivice akvarijuma, a kako je ajkula brzo doplivala do površine vode ona ju je odmah ugrizla za ruku.

Dok je baka povrijeđene djevojčice, koja je prisustvovala ovom događaju, kazala da je ajkula iskočila iz vode prije nego što je napala Xiao, vlasnici tržnog centra tvrde drugačije – da je djevojčica stavila ruku u vodu.

https://youtu.be/tYeRaFcRStI