Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Albanija dobila novu polugolu voditeljicu (VIDEO)

04/12/2015

Vjerovatno se sjećate albanske TV voditeljice Enki Bracaj, koja je taj posao dobila nakon što je na audiciju došla u otkopčanoj bluzi. Enki je neko vrijeme vodila vijesti bez grudnjaka i stekla veliku pozornost pa je odlučila pozirati gola za Playboy kako bi postala još poznatija.

To se nije svidjelo njenim šefovima u TV kući Zjarr, koji su 21-godišnji voditeljicu najprije suspendirali, a nedavno su odlučili dati joj otkaz, iako je televiziji zbog njenih golih vijesti gledanost drastično porasla.

Golotinja i toples i dalje su zabranjeni u Albaniji, u kojoj 60 posto stanovništva čine muslimani. Enki će na mjestu voditeljice golišavih vijesti zamijeniti njena kolegica Greta Hoxha, kojoj također nije problem pokazati malo više kože, piše Daily Mail.

Greta dolazi iz Tirane, a gledatelje je oduševila kad je obukla albansku narodnu nošnju na Dan nezavisnosti, kojim se obilježava završetak nacističke okupacije 1944. godine. Naravno, nošnja je bila otkopčana.

“To je jedan od razloga zbog kojih volim raditi u medijima. Ovdje radimo nešto originalno. Da budem iskrena, ne čudi me što privlačimo veliku pažnju. Ono što želim poručiti ljudima koji gledaju naše vijesti jest da će kod nas dobiti golu istinu, ništa lijevo niti desno”, rekla je.

Direktor ove TV kuće Ismet Drishti nije želio komentarisati probleme s Enki, tek je pohvalio Gretu zbog njene profesionalnosti.

Enki je poručila da joj stižu poslovne ponude sa svih strana te da nikad nije očekivala da će tako brzo postati slavna. Otkrila je da dobiva mnoštvo zahtjeva za prijateljstvo te poruka na Facebooku, koje ni ne stigne pročitati.

“Ja sam novinarka koja je na početku karijere, a tad morate prihvaćati neke rizike”, rekla je 21-godišnjakinja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.