Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Amerikanka prodaje nevinost za 400.000 dolara

24/10/2016

Dvadesetogodišnja Amerikanka Katherine Stone odlučila je prodati svoju nevinost jer se našla u iznimno teškoj finansijskoj situaciji, piše CNN.

“Odlučila sam ponuditi nevinost za 400.000 dolara, ali još uvijek nisam prihvatila nijednu ponudu. Želim da to bude sa muškarcem sa kojim ću osjetiti povezanost. Nije sve u novcu”, rekla je Stone.

Stone je svoj oglas objavila na području savezne države Nevada gdje je prostitucija legalna. U Nevadi trenutno posluje 19 bordela.

Kako kaže ova mlada Amerikanka, na ovaj potez se odlučila jer je 2014. godine izgubila porodičnu kuću u požaru. Kuća nije bila osigurana i od tada se Stone i njena porodica nalaze u teškoj finansijskoj situaciji.

“Ljudi kažu da nevinost trebate izgubiti iz ljubavi prema muškarcu. Ali ja ću to učiniti iz ljubavi prema mojoj porodici”, zaključila je Stone.

Komentari