Taj ludi svijet

pogrešno skretanje

Autobus se izgubio u Hrvatskoj: “Mi smo 300 kilometara od Zagreba”

20/01/2020

Do ovog velikog kašnjenja došlo je zbog bure, koja je po ko zna koji put zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje za sva vozila osim osobnih

Sada je 9.40, trebali smo doći već na odredište, a mi smo 300 kilometara od Zagreba. Vaši vozači imaju aljkav, neodgovoran, nezainteresiran pristup poslu. Što je najgore, niti ne pomažu jedno drugome u rješavanju problema. Zalutali su barem 10 puta do sada!

Napisao je to upravi prevoznika Croatia Busa njihov gnjevni putnik V.Ć., jedan od brojnih koji opasno kasni na odredište, piše Slobodna Dalmacija.

Do ovog velikog kašnjenja došlo je zbog bure, koja je po ko zna koji put zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje za sva vozila osim osobnih. Svi ostali su upućeni na obilazak državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina.

„Kako je zatvoren tunel Sveti Rok, izašli smo s autoceste, a vozači su uspjeli zalutati na jadransku magistralu prema Karlobagu. Došli smo skoro do Svete Marije Magdalene! Tamo su se vozači okrenuli nazad i to nakon što sam ih ja obavijestio da je zatvorena i ta cesta. Vraćamo se nazad, šta mislite dokle? Do Skradina, da dobro ste čuli – Skradin poviše Šibenika, 90 kilometara od polazne stanice Split. Sada vozimo napokon prema Zagrebu, oko Karina smo. Još bi vam puno toga mogao napisati al’ bojim se da opet ne zalutamo, ne znam više prema kojoj strani, možda u more“, iznerviran je bio čitatelj Slobodne Dalmacije.

Njegovu priču su potvrdili i u prometnom uredu Croatia Busa.

Službenik Croatia Busa je za Slobodnu Dalmaciju priznao da se vozači nisu najbolje snašli nakon što su ih prije tunela Sveti Rok „poslali sa strane“ pa su krivo otišli.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.