Taj ludi svijet

Bangkok

Autobusi se utrkivali po gradu, reakcije putnika na semaforu sve govore (VIDEO)

26/08/2020

Navodno je cilj pomahnitalih vozača bio stići prvi do iduće stanice kako bi pokupili što više putnika, ali nije teško za zaključiti da im je divljanje cestama uništilo planove

Nepoznati autor snimio je skupinu prestravljenih putnika kako doslovno bježe iz autobusa na semaforu, a ono što je prethodilo tome zgrozilo je cijelu javnost.

Naime, na društvenim mrežama širi se video dva gradska autobusa kako se doslovno utrkuju ulicama Bangkoka, prelaze u suprotne trake, a nekoliko puta zamalo su udarili u automobile sa strane.

Navodno je cilj pomahnitalih vozača bio stići prvi do iduće stanice kako bi pokupili što više putnika, ali nije teško za zaključiti da im je divljanje cestama uništilo planove jer svi putnici koji su preživjeli jurnjavu doslovno su istrčali iz autobusa. I to na semaforu!

Nakon što je otkriveno što se dešavalo u 5 ujutro na ulicama Bangkoka, oba vozača pozvana u središnji ured kako bi objasnili što se dogodilo. Oni su priznali šta su uradili i kažnjeni su s 1000 tajlandskih bahta (oko 50 KM).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.