Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uznemirujući prizor

Automobilom udario u konja, motociklista sve snimio (VIDEO)

konj-sudar

Sudeći po video snimku, ni životinja, ni vozač i njegov saputnik nisu povrijeđeni, ali je na vozilu pričinjena velika materijalna šteta

Dva odbjegla konja, napravila su pravu pometnju na putu kroz Frušku Goru, kada je jedan od njih, prilikom ulaska u krivinu, naletio na automobil koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Na veliku sreću svih aktera, vozač automobila je prethodno prije ulaska u krivinu usporio, a jedan od konja mu se čitavom dužinom našao na haubi.

Nakon sudara, konj je nakratko završio na zemlju, ali se ubrzo pridigao i pobjegao dalje svojim putem, dok su vozač automobila, njegov saputnik, kao i motociklisti koji su i slučajno snimili sve, ostali u šoku.

Video je objavljen na Facebook stranici Volim Vojvodinu, a kako se navodi u opisu, sve se dogodilo navodno u blizini sela Divoš.

Video je snimio neimenovani mortociklista, koji je konje snimao i prije nego što je došlo do bizarnog sudara. Što se tiče aktera i povreda, sudeći po video snimku, ni životinja, ni vozač i njegov saputnik nisu povrijeđeni, ali je na vozilu pričinjena velika materijalna šteta.