Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Avion morao prinudno sletjeti zbog tuče između stjuardesa

tuca stjuardese1111

Na letu 2598 Delta Airlinesa koji je putovao od Los Angelesa do Minneapolisa došlo je do tuče između stjuardesa. Let je zbog toga morao skrenuti s putanje, pa su problematične stjuardese izbačene iz aviona u Solt Lake Cityja.

Avion koji je letio za Minneapolis morao se prinudno prizemljiti u Solt Lake Cityju kako bi dvije stjuardese koje su se potukle bile izbačene.

U Solt Lake Cityju se zadržao 80 minuta dok zamjena za stjuardese nije pronađena, a u Minneapolis je stigao sa 75 minuta zakašnjenja.

Do svađe je došlo 40 minuta nakon polijetanja 22. januara. Njih dvije su se sukobile oko raspodjele posla, što je preraslo u fizički obračun na 11.000 metara visine.

Kada je kapetan čuo za tuču, tražio je da se avion prizemlji, pa se boeing 757 spustio u Solt Lake City. Putnici tvrde da su tri stjuardese izbačene iz aviona zbog “nedoličnog ponašanja”, a Delta Airlines se kasnije izvinila putnicima zbog kašnjenja.

– Neki od članova našeg tima nisu se ponijeli baš najbolje. Od svih u našem timu očekujemo učtivost i profesionalnost u svim situacijama, a ono čemu ste vi svjedočili bilo je daleko od toga. Žao nam je što danas nismo uspjeli ispuniti obećanja svog svog brenda – piše u službenoj isprici.