Taj ludi svijet

slučaj u zagrebu

Azil objavio na Facebooku: U dvorištu pronađen kraljevski piton, znate li čiji je?

21/08/2021

"Odakle je piton, za sada je nepoznanica. Budući da su dani topli, a ni noći nisu hladne, zmija je izvan terarija možda i nekoliko dana"

Azil Dumovec imao je nesvakidašnju intervenciju. Jedna porodica iz zagrebačke Trnave pozvala ih je jer su u svom dvorištu zatekli – pitona.

“Neobična intervencija u Dubravi! Sinoć smo preko Centra 112 dobili poziv jedne obitelji iz Trnave da im je kraj kuće piton. Odmah smo primili i fotografiju koja je potvrdila da je riječ o kraljevskom pitonu. Kolega iz terenske ekipe brzo je preuzeo zmiju. Ljudi su objasnili da je piton dogmizao najvjerovatnije iz susjednog dvorišta čiji su vlasnici trenutno na moru. Iako ih je egzotična zmija iznenadila, pazili su na nju do našeg dolaska i pomagali oko njezina hvatanja”, napisali su na Facebooku iz Dumovca.

“Odakle je piton, za sada je nepoznanica. Budući da su dani topli, a ni noći nisu hladne, zmija je izvan terarija možda i nekoliko dana. Veterinar u oporavilištu za divlje životinje Zoološkog vrta grada Zagreba jutros je temeljito pregledao pitona te utvrdio da je riječ o odrasloj, zdravoj jedinci o kojoj se neko dobro brinuo. Piton se nedavno presvukao, pa mu je koža uredna i sjajna. Znate li čiji je?” upitali su pratitelje na društvenim mrežama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.