Baba Vanga predvidjela raspad Evrope u 2016. godini?!

baba varga

Baba Vanga, čuvena bugarska proročica koja je umrla prije 20 godina, predvidjela je da „Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati poslije 2016“.

Mnogi upravo u brexitu vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja svijeta!

– U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a prije toga desiće se niz katastrofa – predvidjela je slijepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 odsto slučajeva, prenosi kurir.rs.

Sada, poslije referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svjetski mediji bruje o „balkanskom Nostradamusu“, kako je nazivaju, i njenim predviđanjima. – Vanga je predvidjela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je brexit nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo?

Ta žena je predvidjela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Kriza je svugdje u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene riječi moramo uzeti ozbiljno – upozorava britanski Ekspres.

Prvi znaci apokalipse

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala „crna“ proročanstva za Evropu – armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!

– Tamo piše da dolaze kraljevi Sjevera i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob – navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj svijeta bliži! Ako je vjerovati izvorima koji su se poverili ekipi engleskog Javnog servisa BBC, a koji su se našli u blizini britanske kraljice – Elizabeta II namjerava da abdicira ukoliko Britanija napusti EU!

Kraljica šokirala BBC

– Bili smo pored kraljice dok je čekala da održi svoj govor u parlamentu. Bila je vrlo ljuta, govorila je da ako se brexit dogodi – da je smak svijeta gotovo siguran i da će čak početi treći svjetski rat!

Rekla je da je Drugi svjetski rat bio šala u odnosu na ono što nas čeka ako Britanija ne ostane u EU. Željela je da upozori svoje podanike na opasnosti, ali joj nisu dali. Čak je rekla da će predati krunu i otići zauvijek iz Britanije ako se sve ovo dogodi – navodno je rekla Elizabeta zaprepašćenoj ekipi BBC.

Kraj sve bliži

Da je mogući raspad Evrope zabrinuo i SAD, pokazuje primjer američkog sveštenika i samoprozvanog proroka Pola Biglija, za koga brexit takođe znači povratak Isusa na zemlju.

– Sve se događa po Božjoj volji. Brexit je znak raspada, kraj se bliži! Ako Britanija izglasa da izađe iz EU, velike promjene slijede. Biće globalne finansijske krize i haosa – rekao je Bigli u svom video-obraćanju samo dan prije referenduma u Britaniji.

Podsjetimo, Velika Britanija je izglasala izlazak iz EU nakon 43 godine članstva. U historijskom referendumu, brexit je sa više od milion glasova nadmašio opciju ostanka u EU, čime je ispisana nova stranica istorije Velike Britanije, ali i Evropske unije. A ako je vjerovati ovim proročanstvima – i nova stranica historije čovječanstva.