Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Barbika” iz Srbije do sada imala 20 estetskih operacija

683937_marijana-5-foto-privatna-arhiva_ff

Marijana iz Negotina u Srbiji ima samo 30 godina, a već je prošla kroz više od 20 estetskih operacija i danas izgleda kao prava barbika.

U svoje tijelo uložila je, kaže, jedan stan u Beogradu, jer je do sada novo tijelo platila više od 50.000 eura.

Prvu operaciju, povećanje grudi, radila je sa samo 20 godina.

[yuzo_related]

– Još dok sam bila klinka u osnovnoj školi znala sam da ću raditi plastične operacije. Nisam bila zadovoljna svojim grudima, bile su male, i zbog toga sam se osjećala loše. Imala sam psihičke probleme, nisam se samoj sebi dopadala i htjela sam to da promijenim što prije. Sa 16 godina počela sam da štedim za prve silikone. Kada sam sakupila dovoljno novca, imala sam 20 godina i otišla da povećam grudi. Odmah posle operacije osjećala sam se sjajno. Bila sam kao nova i zaljubila sam se u sebe – počinje svoju priču Marijana, koja je do prije nekoliko godina živjela u Negotinu, a sada živi u Njemačkoj gdje radi kao menadžer, piše Blic.

Ona zarađuje dovoljno da može da finansira brojne estetske zahvate koje radi uglavnom u Beogradu. Ono što Marijana nije znala je to da će se na plastične operacije i “savršeno” tijelo, kako ona kaže, ubrzo navući.

– Par godina kasnije uradila sam dvije operacije nosa jer sam htjela da bude savršen. Poslije toga četiri liposukcije na nogama, struku i stomaku. Zatim sam radila ubrizgavanje masnog tkiva u obraze, povećala sam zadnjicu i zatezala sam očne kapke. Nakon nekoliko godina od prve operacije, ponovo sam povećala grudi, jer mi se činilo da nisu dovoljno velike – priča Marijana barbika.

Rekordni broj zahvata radila je na usnama – čak 10!

– Nedavno mi se pojavila jedna bora i morala sam odmah da je uklonim botoksom. Sada gotovo da ne mogu da podnesem da mi je neki dio tijela nesavršen, i čim mi se nešto ne dopada idem na korekciju. Ne smeta mi što me pojedini ljudi osuđuju, kažu da sam plastična. Moj dečko i prijatelji me podržavaju u svemu – kaže ova mlada žena.