Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Bivša supruga mu postala maćeha

09/06/2015

Britanka Liza Goddard (36) odlučila je rastati se od svog muža nakon osam mjeseci braka da bi mu nekoliko godina nakon toga postala – maćeha.

Liza i Jason Harwood (35) rastali su se 2003. godine, a Liza je sada zaručena za njegovog oca Johna koji ima 74 godine.

Liza, Jason i John živjeli su zajedno u Johnovoj kući i u tom periodu Jason je počeo sumnjati da njegova žena i otac nešto “mute”. Ali, šokantnu istinu je doznao kada je došao ocu čestitati na zarukama i kada mu je otac rekao ko mu je zapravo zaručnica, piše Daily Mail.

Liza Goddard

Liza Goddard

Ispričao je kako je 10-ak minuta nakon toga u kuću ušla i njegova bivša žena i rekla mu: “Bolje ti je da se navikneš da to da ću ti biti pomajka”.

– Ona će mi od supruge postati pomajka. To je pogrešno – rekao je Jason koji je Lizu upoznao 2000. godine. Ubrzo nakon upoznavanja preselili su se njegovom ocu kako bi uštedjeli novac, a prvu bračnu noć proveli su na krevetu pokraj njegovog oca koji je spavao u vreći pokraj kreveta. Ispričao je kako je jednom prilikom išao ženi kupiti milkshake u McDonalds i kada se vratio provjeriti koji okus želi uhvatio je svoju ženu sa skinutim donjem rubljem i oca s otkopčanim hlačama.

Kada su se svi troje preselili iz prve kuće Jason je izbacio oca, a nedugo nakon toga Liza ga je napustila, a rastali su se 2003.

Sve je kratko prokomentirala i Jasonova majka, 54-godišnja Sharon koja s njegovim ocem ima troje djece.

– Apsolutno sam zgrožena – rekla je.

Komentari

1 Comment

  1. Dino

    09/06/2015 at 14:20

    fuj

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.