Taj ludi svijet

Britanac se napio u Njemačkoj, a probudio u Švicarskoj

29/05/2015

Jedan Britanac sa svojim je prijateljima na vikend otišao u u München.

Usred pijane subotnje večeri su se slučajno razdvojili pa je Jordan Adams odlučio da je vrijeme za povratak u unajmljeni apartman. U takvom stanju nekako je uspio završiti u prtljazi autobusa u kojoj ga je ujutro našao vrlo ljuti vozač busa.

adams2– Psovao je, bio je jako ljut. Izašao sam van i nakon nekoliko trenutaka počeo primjećivati smjernice za Zurich. Pomislio sam kako se tako zove određeni dio Münchena. Ali, onda sam ugledao zastavu Švicarske i predivne pejzaže i shvatio – pa ja sam u Švicarskoj, rekao je Adams za The Mail Online.

On je uspio preći granicu i otići u 320 kilometara udaljeni grad.

Dodatni je problem bio taj što slijepi putnik kod sebe nije imao pasoš, osobne dokumente ili barem mobitel. Ali, policija je bila puna razumijevanja, pa su čovjeka otpratili vozom nazad u München.

Kada se vratio kući u London, sve je trebao objasniti i supruzi.

– Rekao sam joj da se ne ljuti, i da joj moram nešto priznati. Nije bila sretna. Ponekad kada izađem znam biti poput noćne more, ali ovako nešto mi se nikada nije dogodilo. Dokumente, pasoš i mobitel sam namjerno ostavio u apartmanu da ih ne izgubim. Kad sam se vratio u München, prijatelji su me fino ‘isčestitali’ i objasnili mi da je klub u kojemu smo bili od apartmana udaljen manje od stotinjak metara. A ja sam zbog toga proputovao ukupno 640 kilometara, zaključio je Adams.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.