Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Britanka seksualno zlostavljala 11-mjesečnu kćer u zamjenu za novac

hat2

24-godišnja Roxana Elen Onu uhapšena je nakon što je otkriveno da je zlostavljala svoju 11-mjesečnu kćer u video chatovima online, u zamjenu za novce.

Mlada majka je uhapšena nakon što je FBI dojavio rumunskoj policiji šta radi njihova državljanka. Naime, FBI je otkrio Roxanine fotografije tokom istrage 31-godišnjeg Brandona Gressettea, koji je prošle godine uhapšen zbog pedofilije.

FBI je dojavio rumunskim vlastima da je riječ o ženi koja se krije iza nadimka brunetelovex2, a koja je od Gressetta primala novce putem Western Uniona.

Daljna istraga pokazala je da je između juna 2014. godina i oktobra 2015. Roxana primila ukupno 9200 eura od sedam osoba iz SAD-a, Velike Britanije, Belgije i Holandije.

Roxana je izjavila da nije imala problema sa zlostavljanjem jer je vjerovala da ono neće emotivno uticati na njezinu kćer, budući da je ona imala samo 11 mjeseci.

Dodala je da nije željela u sve uključiti i trogodišnjeg sina, jer je on “stariji i moglo je to uticati na njega”.

“Pristala sam na te stvari sa svojom kćeri zato što sam smatrala da neće pretpjeti nikakvu traumu. To je bilo kao igranje za nju.”

Roxana je bila aktivna na video chatovima i prije trudnoće, ali od decembra 2014. godine je odlučila u njih uključiti i svoju kćer.

“Neki od mojih klijenata su znali da sam rodila. Pitali su me mogu li je skinuti i dodirivati. Pristala sam na to u zamjenu za novac. Neki su mi platili 500 dolara, a neki 100.”

Ako je proglase krivom, Roxana bi mogla provesti do 15 godina u zatvoru, piše Daily Mail.