Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Član kraljevske porodice: Tri kćeri prihvatile da tata ima dečka

queen-elizabeth-ii

Rođak kraljice Elizabete, lord Ivar Mountbatten, po prvi je puta otvoreno progovorio o svojoj seksualnosti sada kad je konačno našao pravu ljubav.

Lord Mountbatten, potomak kraljice Viktorije, svijetu je obznanio da je pronašao sreću u zagrljaju svojeg novog partnera, Jamesa Coylea, voditelja kabinskog osoblja u avionima, piše britanski Telegraph.

Razvedeni Mountbatten je u svojem subotnjem intervjuu rekao: “Dugo svojim rođacima i prijateljima, a ni samom sebi, nisam želio priznati da me privlače muškarci. Zakopao sam to duboko u sebi. No sad kad sam napokon pronašao ljubav, ne mogu biti sretniji.”

53-godišnjak je rekao da je novog partnera upoznao na skijanju u mondenom švicarskom resortu Verbier. O svojem priznanju kaže: “Nije problem moje porijeklo, već generacija kojoj pripadam. O tome se tokom mojeg odrastanja nije smjelo razgovarati, no divno je koliko smo u posljednje vrijeme napredovali kad je u pitanju tolerancija i prihvaćanje različitosti.”

”Izlazak iz ormara’ je tako smiješan izraz. Uvijek sam se borio sa svojom seksualnošću, a na neki način to još uvijek činim. Pokušao sam ostvariti veze sa ženama ali to nikad nije funkcioniralo. Kad sam bio tinejdžer prolazio sam kroz vrlo teško razdoblje. No sada ne mogu biti sretniji što sam napokon pronašao nekoga koga mogu zvati partnerom”, kaže lord Mountbatten.

Njegova bivša supruga Penny, od koje se rastao 2011. godine, i njihove tri kćeri u potpunosti ga podržavaju i dobro su prihvatile njegovog novog partnera.

“Sretnija sam sada, iako još uvijek nisam potpuno prihvatila činjenicu da je gay”, rekla je Penny.

“U idealnom svijetu znam da bi našim kćerima bilo draže da su im roditelji još uvijek u sretnom braku, no one jako vole i svoju modernu obitelj. Njihov tata ima novog dečka. To je istovremeno i komplicirano i jednostavno. Sad kad sam pronašao Jamesa, znam da više nikome ne moram lagati i da neću ostarjeti potpuno sam”, kaže Mountbatten.