Taj ludi svijet

"Kristov ratnik"

Čudno ponašanje majke trostrukog ubice iz Splita tokom intervjua (VIDEO)

24/01/2020

Majka trostrukog splitskog ubice dosad je u javnosti davala oprečne izjave.

Etel Zavadlav, majka Filipa Zavadlava, više od sat vremena govorila je za YouTube kanal koji se zove Kristov ratnik.

Majka trostrukog splitskog ubice dosad je u javnosti davala oprečne izjave. U razgovoru za ovaj kanal ona je tako, među ostalim, objašnjavala da je njenog sina nešto ranije već opsjelo, da je bio opsjednut.

“Ja sam ležala, on je sjedio na kauču preko puta. Nas dvoje smo pričali jedno sat i pol vremena, ako ne i duže. Pričali smo ozbiljne, duboke, duhovne teme. Išla sam, koliko je bilo do mene, da ga navedem na evanđelje, Bibliju. On je pokazivao interes, ali nešto se u njemu bunilo. Onda se dogodilo nešto čudno. U jednom trenutku ja sam otišla u WC, nakon sat i pol vremena. Nakon što sam došla iz WC-a, njega nije bilo. Gledam u kuhinji, nema ga. Gledam u hodniku, nema ga. Bez ikakve najave, njega nije bilo. Gledam je li sve na mjestu, sve je bilo tu. Ja sam najprije bila šokirana. Zovem ga na telefon. Pitam ga gdje je nestao. ‘Kako misliš nestao’, odgovara, ‘ali, mama, ja sam na Rivi već tri sata.’ On nije bio svjestan da je bio u apartmanu, totalna tabula rasa, njemu se to izbrisalo. S njim je upravljalo nešto van njega”, rekla je Etel Zavadlav, prenosi Index.hr.

“On nije upravljao sobom, nešto je njime upravljalo”, rekla je.

“Onda sam pitala Stanu, ispričala sam mu situaciju. On mi je reka: ‘Šta se čudiš, on tako stalno'”, ispričala je Etel Zavadlav.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.