Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Velika Britanija

Čuvarka u zatvoru probušila rupu na hlačama da se može seksati sa zatvorenikom

zatvor1

Sve se odvijalo u zatvoru u kojem su neki od najgorih ubica

U jednom od najstrože čuvanih zatvora u Britaniji čuvarka je imala vezu sa zatvorenikom. Na sudu je rekla da joj rupa na hlačama nije bila za seks, sudija joj je rekao da je teško zamisliti za šta bi drugo bila

Stephanie Smithwhite (40) bila je čuvarka u jednom od najstrože čuvanih zatvora u Durhamu na sjeveroistoku Engleske.

Bila je opčinjena zatvorenikom Curtisom Warrenom, gangsterom čije je ime tetovirala i koji je u zatvoru služio 23 godine zbog krijumčarenja droge.

Stephanie: Nije rupa bila za to; sudija: Nego za šta je bila?

Slala mu je ljubavne poruke i probušila je hlače kako bi se neometano mogla seksati s njim dok je na dužnosti.

Na sudu je demantovala da joj je rupa na hlačama služila za to, ali sudija joj je odgovorio da mu je teško zamisliti zašto bi na tom mjestu imala tu rupu.

– Vaše ponašanje predstavlja najgore moguće kršenje povjerenja koje su građani imali u vas – rekao joj je sudija i poslao je u zatvor na 2 godine.

Seksali se u kuhinji, praonici, ćeliji…

Afera sa zatvorenikom trajala je šest mjeseci, između juna i decembra prošle godine, a seksali su se u zatvorskoj kuhinji, praonici te u ćeliji.

Istražitelji su otkrili da su jedno drugo u tri mjeseca zvali 213 puta.

Našli 450 pisama erotskog sadržaja

Sve se odvijalo u zatvoru u kojem su neki od najgorih ubica u Britaniji.

Osoblje zatvora posumnjalo je da se nešto događa nakon što su vidjeli kako Stephanie zatvoreniku daje nekakav papirić. Kad je osoblje zatvora krenulo po taj papir, zatvorenik ga je pokušao pojesti.

Tada su otkrili i druge poruke koje su izmjenjivali, većinom erotske, a potom su čuvarici zatvora pretražili stan gdje su pronašli još poruka i autobiografiju zatvorenika u kojeg se zaljubila.

U kući rođaka pohotne čuvarice zatvora pronašli su još 450 pisama erotskog sadržaja, a u njezinom automobilu našli su bijeli Samsungov mobitel s kojeg je zvala samo jedan broj – zatvorenikov u Frankland zatvoru.

Donosila mu drogu i informacije o zatvorskom sistemu

Stephanie je prvo demantovala sve, a potom je priznala.

Istražiteljima je rekla kako je bila očajna te da se nadala kako se njihova veza može nastaviti izvan zatvora.

Zatvoreniku je potajno donosila drogu i otkrivala informacije o zatvoru i sigurnosnom sistemu te kamerama, piše britanski Mirror.