Taj ludi svijet

Dala otkaz da bi dojila momka svaka dva sata

08/06/2016

Jennifer Mullford iz Atlante dala je otkaz kako bi imala vremena da na svaka dva sata doji svog momka Breda Lisona (36).

Ona je izazvala bijes korisnika društvenih mreža kada je objavila šokantnu vijest o tome kako želi da doji svog momka bodibildera. Jennifer kaže da je oduvijek željela da ima vezu u kojoj će dojiti svog momka nakon čitanja o tome kako dojenje odraslih može da stvori sjajnu vezu između dvoje ljudi.

Neobična Amerikanka priznala je da je posjećivala razne siteove za upoznavanje kako bi našla partnera koji će željeti isto što i ona, ali je u međuvremenu u ideju pomenula bivšoj ljubavi iz školskog doba Bredu. – Mogu reći da sam po njegovom glasu osjetila da je bio uzbuđen i znatiželjan.

U tom momentu znala sam da sam našla partnera za vječnost. Oboje smo željeli istu stvar u našoj vezi – magičnu vezu koju samo dojenje može da postigne. Jennifer, koja već ima kćerku od 20 godina, morala je prvo da daje Bredu da sisa “na suvo” svaka dva sata kako bi podstakla lučenje mlijeka i zavarala svoje tijelo da ima bebu.

– Dala sam otkaz da bih učinila sve da ovo uspje – istakla je ona i dodala da noću koristi pumpu za dojke.

Mullfordova uzima biljne pilule i svojoj ishrani je dodala sjeme lana, jer se ta to misli da daje kvalitet mlijeku. Bred je izjavio da je uzbuđen zbog zdravstvenih prednosti kod dojenja budući da je ljubitelj teretane. Oni kažu da je to nešto što ne bi radili u javnosti jer je to veoma privatan dio njihovog života.

Međutim, Jennifer i Bred razbjesneli su korisnike društvenih mreža kada su objavili svoju priču, pa su mnogi tvrdili da je priča lažna i da je ona dojenje načinila seksualnim.

Komentari