Dalmatinci šire ponudu, turistima nude smještaj na balkonu

1

Sezona je počela, a Dalmatinci već računaju koliko bi mogli zaraditi ovog ljeta od svakog kvadrata koji će iznajmiti. Dok se većina njih odlučila gostima ponuditi sobe i krevete, na Airbnbu može se naći i oglas u kojem se turistima nudi – šator na balkonu.

Kako se navodi u oglasu, riječ o stanu koji je namijenjen putnicima namjernicima koji smještaj traže preko te stranice, a uz krevet na balkonu potencijalnim gostima osigurano je i korištenje velike kuhinje, dnevne sobe i kupaonice.

“Šator je smješten na vanjskom balkonu s krovom te su u njemu madrac, jastuci i deke. Balkon je prostran s nevjerovatnim pogledom”, piše u oglasu.

Kako piše na stranici, noć košta 24 dolara, dok “dodatni gost” košta još 19 dolara.

Da vlasnik stana nije ipak nemilosrdan dokazuje i to da u slučaju kiše stanar šatora smije unijeti svoj smještaj u dnevnu sobu i spavati u njoj.

Ipak, u odbranu vlasnika važno je naglasiti da je većina recenzija smještaja koji nudi pozitivne. Osim toga, iz njih je očito da je šator tu bio i ranijih godina, a kako pišu gosti, spavanje u njemu uopće nije loše kao što biste mogli pomisliti, prenosi Index.hr.