Taj ludi svijet

Deen među najpoznatijim “silikoniranim muškarcima” na Balkanu

09/06/2015

Ako ste mislili da muškarci na Balkanu ne ugrađuju silikone, prevarili ste se. Samo, oni svoje probleme sa “samopouzdanjem” ne rješavaju ugradnjom “dopuna” u grudi već u usne, nazolabijalne bore, čelo, jagodice…

Iako se sa sigurnošću ne može reći ni za jednog muškarca da je na sebi nešto korigovao dok on sam to ne potvrdi, niko u Srbiji ne dvoji da je glumac Milan Vasić povećao usne, piše 24sata.rs.

Untitled-1

Fudbaler Boško Janković također je među “osumnjičenim” , ali on nikada nije želio da komentariše spekulacije na račun svog izgleda i estetskih zahvata. Međutim, ima i momaka koji nemaju problem da pričaju o estetskim zahvatima na koje su se odlučili.

Bh. pjevač Fuad Backović poznatiji kao Deen, među pionirima je kada su estetski zahvati u pitanju. Silikonske usne, botoks u čelu, hijaluronski fileri na licu, kolagen…

thumb

 

Sve je to radio na sebi još prije desetak godina. O svojim zahvatima je sam govorio jer smatra da svaki čovjek na sebi treba da koriguje ono što mu se ne dopada.

Bojan Jovanovski alijas Boki 13 također je povećao svoje usne, ali je radio još neke estetske zahvate. Nedavno je pričao kako se pokajao, te je pokušao da izvadi silikone.

71927_1boki13

“Kada ste mladi, ne razmišljate o posljedicama. Kada zađete u neke godine, bude vam žao, ali tada je kasno.

Nedavno sam pokušao da korigujem svoje usne i da izvadim silikone. Nažalost, nisam uspio i intervencija je bila bolna”, rekao je Boki.

as-medju-asovima-zoran-cumura_800x600

Beogradski frizer Zoran Ćumura, odavno je svoje usne povećao za nekoliko brojeva.

Osim njih, u svoje lice već godinama ubrizgava razne filere. Sam voli da kaže kako “mrzi uniformisanost, a voli botoks”. Neki misle da je u estetskim zahvatima pretjerao, ali ne i on sam.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.