Taj ludi svijet

snimka iz manchestera

Djevojka krenula da ga bije golim rukama, on izvadio nož iz džepa

10/10/2020

Na snimci se prvo vidi naguravanje ženske osobe i muškarca. Djevojka na snimci je prilično ljuta i prijeti muškarcu koji je, sudeći prema onome što se čuje, gledao nešto što se njoj nije svidjelo

Snimka uličnog obračuna, na kojoj se vidi kako je muškarac izvukao nož i skoro odsjekao prst djevojci, šokirala je one koji su je pogledali.

Prema pisanju Daily Maila, snimak tučnjave nastao je u Manchesteru, vjerovatno u dijelu grada koji se zove Middleton.

Na snimci se prvo vidi naguravanje ženske osobe i muškarca. Djevojka na snimci je prilično ljuta i prijeti muškarcu koji je, sudeći prema onome što se čuje, gledao nešto što se njoj nije svidjelo. Nakon kraćeg naguravanja, djevojka prva kreće u napad i udara muškarca u glavu.

Muškarac se prvo povlači, da bi potom izvadio nož iz džepa i krenuo u kontranapad. Pri tome je zmahnuo nožem i zahvatio djevojku po ruci koja je bila ispružena prema naprijed. Pri tome joj je odsjekao palac.

FOTO: daily mail / screenshot

FOTO: daily mail / screenshot

Većina onih koji su pregledali snimku, šokirana je reakcijom “hrabrog” muškarca koji je u obračunu s djevojkom odlučio upotrijebiti nož da se odbrani, iako je ona njega napala “muški”, golim rukama.

Pogledajte snimku…

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.