Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

snimka iz manchestera

Djevojka krenula da ga bije golim rukama, on izvadio nož iz džepa

New Project (82)

Na snimci se prvo vidi naguravanje ženske osobe i muškarca. Djevojka na snimci je prilično ljuta i prijeti muškarcu koji je, sudeći prema onome što se čuje, gledao nešto što se njoj nije svidjelo

Snimka uličnog obračuna, na kojoj se vidi kako je muškarac izvukao nož i skoro odsjekao prst djevojci, šokirala je one koji su je pogledali.

Prema pisanju Daily Maila, snimak tučnjave nastao je u Manchesteru, vjerovatno u dijelu grada koji se zove Middleton.

Na snimci se prvo vidi naguravanje ženske osobe i muškarca. Djevojka na snimci je prilično ljuta i prijeti muškarcu koji je, sudeći prema onome što se čuje, gledao nešto što se njoj nije svidjelo. Nakon kraćeg naguravanja, djevojka prva kreće u napad i udara muškarca u glavu.

Muškarac se prvo povlači, da bi potom izvadio nož iz džepa i krenuo u kontranapad. Pri tome je zmahnuo nožem i zahvatio djevojku po ruci koja je bila ispružena prema naprijed. Pri tome joj je odsjekao palac.

FOTO: daily mail / screenshot

FOTO: daily mail / screenshot

Većina onih koji su pregledali snimku, šokirana je reakcijom “hrabrog” muškarca koji je u obračunu s djevojkom odlučio upotrijebiti nož da se odbrani, iako je ona njega napala “muški”, golim rukama.

Pogledajte snimku…