Taj ludi svijet

Djevojka nije voljela njegovog psa, pa se odlučio na neočekivan potez

14/06/2015

Jedan muškarac se našao u teškoj situaciji kada je postalo očigledno da se njegova dugogodišnja djevojka ne slaže sa njegovim psom, ženkom njemačkog ovčara. Tako je bio prisiljen postaviti oglas na stranicu “Craigslist” s naznakom “Besplatno za dobar dom”.

“Ona je čiste krvi i imam je četiri godine. Voli se igrati. Nije u potpunosti dresirana. Ima dužu dlaku pa joj je potrebno malo više njege, a posebno voli kada joj se sređuju nokti. U stanju je cijelu noć biti budna i družiti se, a spava kada ja odem na posao. Jede samo najbolju, najskuplju hranu. Nikada vas neće dočekati na vratima nakon dugog i napornog dana ili vam pružiti bezuvjetnu ljubav kada ste potišteni. Ne grize, ali može biti jako zla” – glasi tekst oglasa.

Svakom vlasniku ljubimca i ljubitelju životinja bi se sada stisnulo srce, ali priča se ipak nastavlja u potpuno neočekivanom tonu:

“Pa…. Je li je neko zainteresiran da usvoji moju tridesetogodišnju, sebičnu, zlu, koristoljubivu djevojku? Slobodno dođite i vodite je! Moj pas i ja želimo je udomiti” – završava muškarac.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.