Taj ludi svijet

ispovijest britanke

Djevojka ovisna o seksu: Uništavam svog momka, bojim se da će me ostaviti (VIDEO)

05/03/2020

Tracy kaže da ne može spavati noću ako ne doživi orgazam

Tracy (31) iz Velike Britanije smatra da je ovisna o seksu i brine kako će zbog toga izgubiti svog momka koji ju je već nekoliko puta ostavio – baš iz tog razloga.

U emisiji ”The Sex Clinic” otkrila je kako voli svoj posao lične trenerice jer ga radi od kuće, pa tako može za vrijeme stanke masturbirati, čak tri puta dnevno. Njezin dečko cijelu situaciju jako teško prihvaća, pa su nekoliko puta u dvije godine veze prekidali, prenosi Daily Mail.

“Pretpostavljam da to utječe na našu vezu, a ja to ne želim. On se osjeća loše kada ja spominjem masturbaciju, ostane malo ‘zatečen’ i misli kako sam ga zamijenila. Osjećam da se atmosfera koju smo nekada imali mijenja”, kaže Tracy.

“On je tri godine mlađi od mene, pa sam bila malo zabrinuta hoću li biti stara usidjelica. Iako smo se na početku seksali nekoliko puta dnevno, sada vidi da je moja želja za seksom malo previsoka za njega. Izdržao je pet mjeseci – doslovno ga uništavam u krevetu.”

Tracy kaže da ne može spavati noću ako ne doživi orgazam.

“Bez toga sam jako neraspoložena, jadna i napeta. Moj dečko je tužan ako me ne zadovolji, ali meni se jako sviđa naš seks. Uvijek želim još i još.”

Ona nikada nije prevarila momka niti bi to napravila, po tom pitanju se, kaže, može kontrolirati. Seksualna terapeutkinja objašnjava da je definicija ovisnosti kada neko nema kontrolu nad onim što radi, do trenutka kada to počinje štetiti njihovom životu, a za Tracy tvrdi da nema ovisnost i da se ne bi trebala brinuti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.