Taj ludi svijet

Djevojka pri povratku s ljetovanja u svom mobitelu ugledala jezivu poruku

16/08/2017

Turistica iz Škotske ostala je šokirana kada je u svom mobitelu naišla na videoporuku stranca koji se dok je bila na ljetovanju ušuljao u njezinu hotelsku sobu.

Meg Corrigan (18) bila je sa svojim prijateljicama na ljetovanju u Zakintosu kada joj je poruku ostavio mladić ‘zabrinut’ za njezinu sigurnost. Snimku je primijetila tek na povratku kući, kada je bila na putu za aerodrom.

– Budi opreznija sa svojim stvarima. Jer ako sam ja mogao doći ovdje, može bilo ko – rekao je mladić u kameru njezinog mobitela, a potom namignuo.

Meg Corrigan iz South Lanarkshirea objavila je video na društvenim mrežama i opisala kako je stranac ušao u sobu koja je bila otvorena, dok su svi bili na balkonu.

https://youtu.be/RcaI7sTKCJU

– Naišla sam na video tek kad smo bili u autobusu za aerodrom. Mladić koji se snimio mojim mobitelom čitavu sedmicu vikao je na nas da zatvorimo vrata jer nije sigurno, no mi smo držale vrata otvorenima jer su prijateljice bile u sobi preko puta i osjećale smo se sigurno. Mora da je ušao dok smo bile na balkonu i ostavio nam poruku – napisala je Meg, a video je u kratkom roku prikupio više od 21.000 lajkova..

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.