Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Dobio kćerku sa 43 godine mlađom djevojkom

23/12/2015

Jedan od najstarijih očeva u Velikoj Britaniji nedavno je proslavio rođenje drugog djeteta koje je dobio sa svojom 43 godine mlađom djevojkom.

John Willows (73) je postao otac na Božić 2011. kada je 30-godišnja djevojka Polly Jackson D'zacchaeus rodila djevojčicu.

Prošlog mjeseca John je dobio i sina. Par je jako zaljubljen te se vesele Božiću sa svoje dvoje djece.

Johnova supruga umrla je od tumora prije 11 godina. S njom ima dva odrasla sina stara 42 i 40 godina. Kaže kako ga djeca čine mlađim.

– Nikada u životu nisam bio sretniji. Od smrti supruge dugo mi je trebalo da se oporavim. Imao sam sreću da sam upoznao Polly, ona je ljubav mog života – kaže John i dodaje kako mnogi komentiraju razliku u godinama između njega i Polly, no oni se na to ne osvrću.

Polly iz ranijeg braka ima 7-godišnjeg sina koji se s Johnom odlično slaže.

Polly i John upoznali su se u crkvi prije pet godina, piše Daily Mail.

Par ne živi zajedno i ne planiraju se vjenčati, a Polly se nedavno preselila u kuću preko puta Johnove.

– Mislim da ni nećemo tako skoro zajedno živjeti jer nam to finansijski i nema nekog smisla. Isto je i s brakom – kaže Polly koja je Johna upoznala i sa svojom 60-godišnjom majkom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.