Taj ludi svijet

Večera za 5 na selu

Dobio malo bodova u TV showu, pa pobjesnio: Kako vas nije sram, vi ste seljačine

04/06/2021

Božidar je poraz teško prihvatio pa se na kraju večeri obračunao s protukandidatima za koje je bio uvjeren da su se urotili protiv njeg

U petak navečer održala se posljednja ovosedmična ‘Večera za 5 na selu’ koja se prikazuje na RTL-u, a domaćin je bio kuhar i gastro-kritičar Božidar Miodragović.

Kad je shvatio da su ga gosti najlošije ocijenili, teško je prihvatio poraz te vikao na druge kandidate i vrijeđao ih.

Domaćin Božidar uložio je puno truda u svoju večeru kako bi se gostima prezentirao u što boljem svjetlu i pokazao im kako kuha jedan profesionalni kuhar. Međutim, gosti su na večeru stigli pomalo osvetnički raspoloženi i s izuzetno visokim očekivanjima baš kao što je to imao i sam Božidar na svakoj dosadašnjoj večeri. Nakon što ih je domaćin dočekao s osvojenim kulinarskim medaljama oko vrata i ponudio ih aperitivom, najavio je svoja jela rečenicom: “Nadam se da ćete uživati u finim jelima, ovo možete dobiti samo u hotelima s visokom kategorijom 4 do 5 zvjezdica!

Za predjelo bio je ponuđen njegov specijalni rižoto sa sedam vrsta gljiva.

“Nisam siguran ako je ovo jelo za hotel s pet zvjezdica, to je sve skupa fino, ali može bolje i nisam oduševljen”, kazao je Sven, a sličnog su mišljenja bili i ostali gosti – dobro, ali može bolje.

Kad je na stol stiglo glavno jelo gosti su redom komentirali kako vizuelno izgleda jako primamljivo i lijepo, no neki su se predomislili kad su ga kušali. Nedjeljki je svinjska rolica bila suha i žilava, no Božidar nije htio prihvatiti kritiku pa ju je uvjeravao da meso nije ni suho ni žilavo pa je to izazvalo prvu svađu za stolom.

Za desert je domaćin poslužio biskvit od keksa, kremu od sira i preljev od šumskog voća lijepo servirano u čaši.

“Desert je bio dobar, krema je bila jako dobra, ali biskvit je bio nejestiv, svi smo lupali žlicama po čašama u strahu da ih ne razbijemo”, kazao je Sven, a Mateo je to slikovitije prikazao: “Keks u desertu je bio pretvrd i trebao mi je čekić da ga razbijem, a to se profesionalnom kuharu ne smije dogoditi!”

Kao šećer na kraju Nedjeljka je još pronašla i dlaku u desertu, no nije ništa htjela komentirati previše za stolom, samo je prestala jesti. Atmosfera se malo zagrijala kad su za iznenađenje stigli svirači pa je ekipa čak i zaplesala. No veselju je uskoro došao kraj kad je Božidar shvatio da je dobio samo 17 bodova i da je Sven pobjednik sedmice. Name, Nedjeljka i Mateo ocijenili su Božidara trojkom, dok mu je Sanela dala peticu, a Sven šesticu.

Božidar je poraz teško prihvatio pa se na kraju večeri obračunao s protukandidatima za koje je bio uvjeren da su se urotili protiv njega.

“Kako vas nije sram?” vikao je Božidar.

“Ja sam u ovu večeru uložio 2000 kuna, ako nisi znala, a ti si uložila ništa, ona je uložila ništa, on je uložio ništa”, vikao je pokazujući redom druge kandidate.

“Ajde da sam imao koji bod razlike od vas. Znaš ti što znači 17 bodova?” pitao je.

“Da ste se ljepše ponašali, možda bi bilo drugačije. Sve se vraća, sve se plaća”, rekao je Mateo.

“Kako vas nije sram?” vikao je Božidar i dalje.

Na kraju je druge kandidate nazvao seljačinama.

“Vi ste svi seljačine. Seljačine kakvih nema na svijetu. Idite vi znate već gdje…”, zaključio je odlazeći.

Kako je to izgledalo pogledajte na sljedećem LINKU.

 

Komentari

Autor: RTL

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.