uhvatile ih kamere

Dok su bili na odmoru vodoinstalater im se u kući seksao sa švalerkom (FOTO)

vodo

Vodoinstalater koji još uvijek zahtijeva 570 funti za svoj posao nije imao pojma da se u prostoriji nalazi kamera koja je razotkrila njegovu tajnu ljubavnicu i, čini se prema snimci, dvosatni sek

Pohotni vodoinstalater navodno je kamerom uhvaćen tokom seksa sa ženom drugog muškarca u porodičnoj kući mušterije koja je u šoku gledala snimku nakon povratka s porodičnog odmora iz Turske sa ženom i djecom.

Mike Wilson bio je plaćen za vodoinstalaterske radove u kupaonici Michaela Williamsa u Kendalu, u engleskoj nemetropolitanskoj grofoviji Cumbria, no umjesto toga vodoinstalater je u kuću doveo misterioznu ženu s kojom je ispijao pivo na trosjedu, a kasnije se i seksao.

Vodoinstalater koji još uvijek zahtijeva 570 funti za svoj posao nije imao pojma da se u prostoriji nalazi kamera koja je razotkrila njegovu tajnu ljubavnicu i, čini se prema snimci, dvosatni seks.

Ono što je bilo još gore, Williams je plavušu sa snimke prepoznao kao ženu zajedničkog prijatelja. Mužu je odmah poslao poruku i snimku na kojoj se vidi kako ga žena vara, a The Sun, koji je objavio video, piše kako incident istražuje i policija jer je Wilson optužen za krađu piva tokom strastvene sesije s ljubavnicom.

Michael Williams sa suprugom

Williams, koji vodi firmu za čišćenje, otkrio je što se dogodilo nakon što se vratio iz Turske sa suprugom Beccom i njihovo četvero djece. “Bio sam bez riječi i pomislio koliko nisko netko može pasti”, rekao je za britanski tabloid. “Odvratno je napraviti takvo nešto u tuđoj kući, u kojoj žive djeca.”

Vodoinstalater Mike Wilson

“Žena mi je bila u suzama jer je to bila potpuna zloupotreba povjerenja”, izjavio je te dodao kako su trosjed poklonili jer nisu mogli dati djeci da sjede na njemu. “Mike neće dobiti ni novčića, a mi trebamo novi trosjed.”