Dok su svi gledali u njenu minicu, gosti joj se “hvatali” pod stolom

helen_bbc_008201627

Emisija BBC-a o plivačkom takmičenju na Olimpijskim igrama u Riju postala je pravi rudnik skandala. Nakon što je pažnju gledatelja privukla plavokosa voditeljica Helen Skelton u mikro minici, oni oštrijeg oka zapazili su da se u kadru događa nešto drugo.

Njena suvoditeljica, plivačica Rebecca Adlington u jednom je trenutku stisnula bedro voditelja Marka Fostera, također bivšeg plivača, ispod stola. Dvadesetsedmogodišnja Adlington vlasnica je dviju olimpijskih medalja te je u studio pozvana kao stručna komentatorica takmičenja. Dok je Foster premetao neke papire, Adlington je položila ruku na njegovo bedro i lagano ga pomilovala, tvrde gledatelji.

helen_bbc_080820164

“BBC možete li razdvojiti Marka Fostera i Rebeccu Adlington, došao sam tu gledati plivanje, a ne njihovo drpanje”, napisao je jedan gledatelj, dok je drugi dodao da je očito da se plivačici sviđa stariji kolega.

Adlington se inače prije nekoliko mjeseci razvela od supruga nakon samo 18 mjeseci braka.

helen_screen_08082016

Podsjetimo, Helen Skelton jučer je podignula pravu buru na društvenim mrežama svojom tamnoplavom haljinom, koja je bila toliko kratka da su se neki gledatelji zaklinjali da ispod nje ne nosi gaćice.