Dvadeset godina je tražila oca, a onda ju je on silovao

evilmain_890770a
Kad je djevojka iz Melbournea nakon 20 godina napokon ušla u trag svom ocu, nije mogla ni zamisliti da bi njihov susret mogao završiti kao krajnji užas, piše The Sun.Iako je načula da ga se u prošlosti povezivalo s nasiljem, odlučila ga je pozvati u goste i upoznati sa svojom obitelji, piše ovaj list koji nije otkrio djevojčin identitet.

Muškarac (38) je u posjet svojoj kćeri stigao sa svojim sinom i partnericom, koji su boravili u posebnoj sobi. Kada su se konačno susreli, kći nije skrivala koliko je sretna zbog toga.

– Bio je to prvi put da sam upoznala svog oca. I on je bio sretan što vidi mene – ispričala je.

No, sreća je trajala kratko, to jest, sve do trenutka kad su otac i kćer ostali sami kod kuće. Cijela situacija se preokrenula u trenutku kad je otac kćeri rekao da “zagrli taticu”, a onda ju je poljubio u vrat i počeo pipati. Kako je ispričala, automatski ga je odgurnula od sebe, no on je tada pokazao svoju nasilničku narav.

Rekao joj je “volim te zauvijek” i brutalno silovao.

Žrtva je na sudu opisala ovaj mučan događaj.

– Nisam rekla ni učinila ništa. Osjećala sam se kao da moram surađivati, a ne reći ništa. Bojala sam se da bih mogla ozbiljno nastradati. Mislila sam da će se naljutiti ako ga pokušam zaustaviti – ispričala je.

Dodala je da se osjećala užasno.

– Samo sam htjela otići pod tuš. Osjećala sam se prljavo – zaključila je.

Kad je njezin suprug došao kući, odmah su nazvali policiju.

Njezin otac je zločin koji je počinio u početku negirao te tvrdio kako ga je kći prisilila na seks.

– Pokušao sam joj reći ne. Nisam je htio izgubiti – govorio je.

Nakon daljnjeg ispitivanja, priznao je krivnju i osuđen za incest na četiri godine zatvora.