Dvije decenije tražila majku, a onda shvatila da je već poznaje

ad_198649530

Jenny Thomas (40) provela je 20 godina tražeći svoju biološku majku, da bi u emisiji na kanalu TLC shvatila da je nekada radila sa njom.

Jenny Thomas iz New Yorka pojavila se u reality emisiji “Long Lost Family” na kanalu TLC sa ciljem da pronađe svoju majku, za koju je vjerovala da je nije vidjela od svoje četvrte godine, kada je data na usvajanje.

U emisiji koja će se emitovati u nedjelju, prikazana je Jenny koja u ruci drži sliku svoje majke i izgovara rečenicu: “O moj Bože, ja nju znam!”

Jenny je o svom iskustvu govorila za “New York Post” i objasnila da je da je dvije godine radila sa njom, a da nije imala pojma da je Nita Velez njena biološka majka. Prema njenim riječima, njih dve su često komunicirale u bolnici u kojoj je radila kao bolničarka.

– Vidjela sam toliko različitih lica tokom tih godina, da li je to stvarno ona? Da li je ona znala ko sam ja? – ponavljala je Jenny u šoku.

Također je dodala da nije osjećala nikakvu posebnu povezanost sa tom ženom, ali da su se dobro slagale. Istakla je da se gospođa Velez često smijala njenim šalama kao i da nikada nisu prevazišle taj profesionalni odnos.

Zajedno sa Jenny, 15 drugih ljudi će se naći u emisiji koja se bavi davno izgubljenim roditeljima.