neobična objava

Facebookom se širi status Filipa Zavadlava: “Kada je čovjek vidio da sam došao…”

filip

Priznao je kako je o pronalasku novčanika pričao nekim svojim poznanicima koju su mu sugerirali da zloupotrijebi  podatke ili da “uzme lovu i baci to ča”

Facebookom se proširio status Filipa Zavadlava, mladića koji je u Splitu ubio troje ljudi, a s kojim se nagađa kako je mladi pomorac dobio posao na brodu.

On je, naime, 18. juli 2017. godine objavio kako je pronašao novčanik marke Giorgio Armani u kojem je bilo nekoliko stotina kuna te dokumenti i razne kartice muškarca koji ga je izgubio. Zavadlav je pisao kako je novčanik odnio kući, a kada je vidio da vlasnik stanuje u njegovom kvartu, odlučio ga je vratiti.

Priznao je kako je o pronalasku novčanika pričao nekim svojim poznanicima koju su mu sugerirali da zloupotrijebi  podatke ili da “uzme lovu i baci to ča”.

– No, ja sam se odlučio za opciju da kompletan takuin vratin čoviku te sam isto i učinio. Kada je čovjek vidio da sam mu došao vratiti novčanik bio je sretan te se začudio što je novac još uvijek u novčaniku i na silu mi ga ugurao u džep nudeći mi da će mi dati još novaca, no ja nisam htio uzeti – napisao je Zavadlav.

Nadalje je otkrio što mu je čovjek obećao.

– Naveo je da će kontaktirati neke poznanike u svrhu da me ubaci na brod kako bi kompletirao kadeturu s još 6 mjeseci obavezne duge plovidbe. Ja vjerujem da će i ova balada imati sretan kraj te ćemo preko novčanika otići na brod – napisao je Filip Zavadlav.

Kao što je i poznato, posao na brodu je i dobio, ali ne zna se je li zahvaljujući čovjek iz njegove priče s izgubljenim novčanikom.