Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Genijalan način kako rashladiti sobu (VIDEO)

08/06/2015

Ako nemate klima uređaj, niste ljubitelj ventilatora, pogledajte kako na relativno jeftin i efikasan način možete rashladiti prostoriju u kojoj se nalazite.

Ukoliko niste obožavatelj klasičnih klima uređaja, ali biste ipak hteli posjedovati nešto što će vam rashladiti sobu u vrele ljetne dane, poslušajte savjet ovog korisnika YouTubea i sastavite svoju malu “sam svoj majstor klimu” za otpilike petnaestak eura i bez puno muke.

Naime, sve što vam je za nju potrebno jeste stoni ventilator i plastična cijev, odnosno jedna obična malo veća kutija (stiropor je zgodno rješenje jer ga je lako sjeći) i led iz frižidera.

Takva “hladnjača” je sjajno rešenje za sobu prosječne kvadrature i omogućit će vam da spustite temperaturu za koji stepen, sasvim dovoljno da je u njoj lakše boravite.

Dobro je znati i da mali ventilatori ujedno ne troše previše energije, a zgodna je stvar i to što kutiju možete lako skloniti jednom kada ispuni svoj cilj.

Naravno, ne očekujte da ćete postići identičan efekat kao da posjedujete klasičan klima uređaj, ali vjerojatno ćete biti zadovoljni rješenjem, baš kao i mnogi ljudi koji su ostavili komentar ispod videa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.