Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

društvene mreže "gore"

Hrvatska ministrica ponovo je šokirala naciju svojim stajlingom

zalac11

Ni ovoga puta Žalac nije zaboravila na svoj omiljeni modni detalj, šal koji je nosila ležerno zavezan oko vrata. Tačka na “i” bili su crveni ruž i crvene lakirane cipele

Hrvatska ministrica Gabrijela Žalac vrlo često bira modne kombinacije koje privlače pažnju, a posaljednja, pripijeno, vatreno crveno izdanje, definitivno nije mogla proći neprimjećeno.

O stajlinzima ministrice regionalnog razvoja i fondova Evropske unije puno se puta pisalo u susjedstvu, no čini se da je opet uspjela nadmašiti samu sebe tokom posjete Dubrovniku.

Ministrica je hrabro pozirala u haljini koja prati liniji tijela, a koju je upotpunila s nekoliko modnih detalja, što se vidi na fotografijama preuzetima s portala Dubrovački dnevnik.

Ni ovoga puta Žalac nije zaboravila na svoj omiljeni modni detalj, šal koji je nosila ležerno zavezan oko vrata. Tačka na “i” bili su crveni ruž i crvene lakirane cipele.

Mnogi se slažu da je ovo još “jača” kombinacija od one ljetošnje kada se pojavila u cvjetnoj kratkoj haljinici u kombinaciji sa sjajnim najlonkama.