Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ruska policajka

Htjela razveseliti kolege policajce, pa dobila otkaz

policajka striptizeta

Nisu svi komentari bili negativni pa je tako jedna osoba pokušala braniti policajku rekavši da je ova oficirka samo htjela kolegama ponuditi malo bezazlene zabave

Jedna je ruska policajka dobila otkaz nakon što je organizirala erotski ples kako bi zabavila muške kolege. Neimenovana policajka je osramotila policiju unajmivši striptizetu za detektive koji su pod njenom komandom u Ministarstvu unutarnjih poslova, javlja Daily Mail.

Video snimka plesa u donjem rublju u gradu Ulan-Ude postala je viralna, a u roku od samo 24 sata je ova viša oficirka bila otpuštena, dok će se drugi viši oficiri suočiti s ozbiljnim disciplinskim mjerama.

Anonimni policijski izvor je pustio snimku u javnost putem Instagrama. Radilo se o zabavi na ‘dan muškaraca’. Radi se o prazniku iz sovjetskih vremena, kad je bio poznat kao ‘Dan Crvene armije’.

Sada se službeno zove ‘Dan branitelja domovine’, a za taj je praznik uobičajeno da žene muškarcima daju poklone.

‘Prekrasna vitka žena u crnom donjem rublju i čarapama pleše pred policajcima u uniformama na popularnu pjesmu ‘Stop’ Sama Browna’, napisano je uz objavljeni video.

‘To je sve što trebate znati o policijskoj zabavi na Dan obrane Domovine’, dodaje se.

Mnogi su odmah primijetili kako se na snimci vidi da se čini kako je mnoge žene policajke i drugo policijsko osoblje sram. Neki su se pravili da ne gledaju plesačicu, a neki su sram prikrivali jedući tortu.

‘Muškarci izgledaju čudno, pogledajte kako sjede udaljeno i kako su navalili na torte’, jedan je od komentara ispod snimke.

‘Zašto se žene smiju i navijaju? Čak i posramljuju svoje muške kolege i govore im da su presramežljivi’.

‘Kakva sramota, kao u kamenom dobu..!’, još je jedan od komentara na snimci.

Ipak, nisu svi komentari bili negativni pa je tako jedna osoba pokušala braniti policajku rekavši da je ova oficirka samo htjela kolegama ponuditi malo bezazlene zabave.