Ima 18 godina i čeka svoje četvrto dijete iz treće veze

trudnica

Marcell (18) i njegova djevojka Kerstin (25) iz Austrije dobit će treće dijete. Na Facebook stranici “Teenager werden Mütter” su najavili novu emisiju austrijske ATV televizije o paru.

Prvi nastup na televiziji par je imao 2015. godine. Marcell je tada imao 16 godina i imao je dijete iz prijašnje veze. Tada je upoznao Kerstin koja je također u vezu dovela svoje dijete.

Njezin je moto bio: “Trudna, zašto ne?”. Par je uskoro dobio svoje prvo zajedničko dijete, a značilo je da su imali ukupno troje djece.

Izazvali su niz komentara. Gledatelji su Kerstin najviše zamjerili što je tokom trudnoće pušila.

Sada je objavljeno da je Kerstin opet trudna. To će Marcellu biti treće biološko dijete i četvrto u vezi, piše Blick. No prema kratkom videu koji je objavljen na Facebooku par se počeo svađati.

Kerstin kaže da niti jedan dan ne može proći bez svađe. ATV je javio da se par, prije rođena djeteta razdvojio, ali da su pokušali obnoviti vezu zbog djece.

Korisnici Facebooku su ispod najave emisije ostavili niz komentara. Neki pišu da je Marcell pronašao novu djevojku s kojom čeka svoje četvrto dijete…