Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Alexis Sharkey

Influencerica pronađena mrtva uz cestu, nije imala odjeće na sebi (FOTO)

12

Alexisino golo tijelo uz cestu su pronašli cestari u Houstonu nakon što su uočili noge kako vire iz grmlja

Influencerica iz Texasa, Alexis Sharkey (26), pronađena je mrtva nakon što je nestala dan nakon američkog Dana zahvalnosti.

Alexisino golo tijelo uz cestu su pronašli cestari u Houstonu nakon što su uočili noge kako vire iz grmlja. Njezina majka Stacey Robinault za američke je medije rekla da je Alexis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa zasad neidentificiranom osobom.

Influencerica, koju je na Instagramu pratilo više od 21.000 ljudi, na tijelu nije imala vidljivih ozljeda, a istraga o njenoj smrti je u toku. Kad je nestala, nije se odvezla svojim automobilom, a njena je majka rekla da se posljednji put s prijateljima čula oko 18 sati na dan nestanka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alexis Sharkey | Mentor (@alexissharkey)

“Dan zahvalnosti je bio naporan dan i njoj i nama, pa smo se samo usputno čuli porukama. A petak, iskreno, petak nam je promakao. Bio je naporan dan, nismo taj dan ni pričali, a onda je ona nestala u petak navečer. Otad je nismo ni vidjeli ni čuli”, ispričala je njena majka prije nego što je pronađeno tijelo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alexis Sharkey | Mentor (@alexissharkey)

Nakon pronalaska tijela za američke medije je izjavila da je uvjerena da je riječ o sumnjivoj smrti te da “to nikako ne može biti nesretan slučaj”.

Alexis se udala početkom decembra prošle godine te se nakon toga preselila u Houston. Njen suprug Tom oprostio se porukom na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alexis Sharkey | Mentor (@alexissharkey)

“Nikad nisam vidio ni osjetio takvu ljepotu. Ti si moj svijet. Učinila si mi život nevjerovatnim, dala smisao mom postojanju. I pokazala mi kako zapravo voljeti”, napisao je.

Pokrenuta je i GoFundMe kampanja u kojoj se prikuplja novac za troškove prijevoza i organiziranja sprovoda kako bi se olakšalo njenim roditeljima.